top of page

Mysite Group

Public·16 members

Hack Pentru Like-uri Pe Facebook


În general, ei câștigă (evident, nu?). Așa apar la anumite concursuri oameni care au dimineață 500 de like-uri și seara au 1.500. Dacă totuși îi acuzi de fraudă sau ceva, vor sări imediat (de pe 8-10-20 de conturi diferite) cu scandal, cu amenințări cu ANPC, OPC și alte pece-uri. E al naibii de greu să descoperi că alea sunt conturi false, pentru că au pe fiecare cont 80-100 de prieteni (majoritatea tot conturi false).
hack pentru like-uri pe facebook


Download File: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Furlcod.com%2F2u5ePa&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw2Gjzq3v1jY_WgMRS3x7j0yFB nu interzice concursurile pe baza de like la pagina: _guidelines.php(2.1) ci doar cele pe baza de prostii gen taguri pe poze si alte like-uri mai mici. Practic, incurajeaza dezvoltarea de aplicatii pentru promovare. Care aplicatii colecteaza alte date despre participanti independent de FB (cu acceptul inconstient al userului). Printre ele, adresa de IP, cel mai simplu mijloc de a elimina clonele si fake-urile. Asta pentru ca, oricat de mare ar fi mafia, numarul de IP-uri folost e limitat.


esti naiv, ca sa nu zic prostut, lor le ia sa-si dea 1000 de like-uri mai putin decat ti-a luat tie sa postezi mizilicu asta, pentru ca tot ce trebuie sa faca e sa introduca niste variabile intr-un program, sa dea load la niste liste si la niste scripturi, si sa dea click pe un butonvoila, am mai castigat un concurs !


Chiar ca este aiurea sa-ti faci atatea conturi cand exista posibilitatea de a obtine Like-uri foarte simplu si gratuit ( -to-do.ro/cum-sa-obtii-100-like-uri-zilnic-pentru-pagina-facebook). La urma-urmei, numarul de like-uri este doar pentru alimentarea amorului propriu.


Bun. ei se chinuie cu conturile de facebook. Dar gandestete si la premii. Ca nu stau pe pc 24/24 si nu au viata pentru niste jocuri. Altii castiga telefoane/laptopuri si multe altele asa. Deci e destul de convenabil.


Reteaua aceasta de socializare a devenit un loc in care cei mai multi utilizatori merg sa consume continut, ceea ce inseamna ca utilizatorii au tot dreptul de a vizita site-ul tau. Castiga mai multe like-uri pe facebook si afla cum sa faci like-uri reale in social media.


Vei putea sa faci like uri facebook daca vei citi toate articolele noastre despre cum sa faci multe like-uri de la alte persoane. Pe youtube si pe google gasesti tot ce vrei sa stii cu privire la like-uri.


Am eu un hack care functioneaza pt toate jocurile de pe facebook (vieti si bani nelimitati, speciale, etc...)Hackul se instaleaza o singura data (fara virusi) si este permanent activ ori de cate ori va logati pe facebook doar de pe calculatorul unde a fost instalat !


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page